sol
Sağ

102. Saatte Genel Mucize Kurtuluş

Gündem 10.02.2023 - 11:26, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3970+ kez okundu.
 

102. Saatte Genel Mucize Kurtuluş

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından bölgeye giden Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri 102 saat sonra enkaz altından bir kişiyi kurtardı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve ardından merkez üssü Elbistan olan 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremlerin üzerinden 4 gün geçti ve bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri depremin ilk gününden itibaren enkaz altında kalanlara yönelik arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ekipler göçük altında kalan bir kişiyi depremin ardından 102. saatte enkaz altından kurtardı. Bölgede tüm Türkiye ve dünyadan çok sayıda arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Düzce’den birçok STK arama kurtarma ekipleriyle afet bölgesinde depremin ilk gününden itibaren enkaz altında kalanlara ve depremzedelere yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Düzce itfaiye ekipleri depremin 102. saatinde Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde göçük altında kalan Mahmut Şahin isimli depremzedeyi enkaz altından sağ olarak kurtardı.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından bölgeye giden Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri 102 saat sonra enkaz altından bir kişiyi kurtardı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve ardından merkez üssü Elbistan olan 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremlerin üzerinden 4 gün geçti ve bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri depremin ilk gününden itibaren enkaz altında kalanlara yönelik arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ekipler göçük altında kalan bir kişiyi depremin ardından 102. saatte enkaz altından kurtardı.

Bölgede tüm Türkiye ve dünyadan çok sayıda arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Düzce’den birçok STK arama kurtarma ekipleriyle afet bölgesinde depremin ilk gününden itibaren enkaz altında kalanlara ve depremzedelere yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Düzce itfaiye ekipleri depremin 102. saatinde Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde göçük altında kalan Mahmut Şahin isimli depremzedeyi enkaz altından sağ olarak kurtardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.