sol
Sağ

1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Asayiş 25.09.2023 - 11:49, Güncelleme: 25.09.2023 - 11:58 140376+ kez okundu.
 

1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Düzce Akçakoca arasında bulunan D-655 Karayolu üzerinde Konuralp mevkiindeki Tabakhane Köprüsü'nde bir motosiklet sürücü kaza yaptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Kaza D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde Tabakhane Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosikletin sürücüsü köprünün korkuluklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü ve motosikleti yolcu yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Düzce Akçakoca arasında bulunan D-655 Karayolu üzerinde Konuralp mevkiindeki Tabakhane Köprüsü'nde bir motosiklet sürücü kaza yaptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde Tabakhane Köprüsü üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosikletin sürücüsü köprünün korkuluklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü ve motosikleti yolcu yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.