sol
Sağ

2 Buçuk Metre Yükseklikten Yere Düştü

Asayiş 12.08.2023 - 13:21, Güncelleme: 12.08.2023 - 13:29 86068+ kez okundu.
 

2 Buçuk Metre Yükseklikten Yere Düştü

Düzce'de bir şantiyede bulunan yapının sundurmasının üzerinde güvenlik önlemlerini almadan çalışan işçi 2 buçuk metre yükseklikten düştü.
Olay Doğanlı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre şantiyede bulunan yapının önündeki sundurmanın üzerinde güvenlik önlemi almadan çalışan bir işçi 2 buçuk metre yükseklikten düştü. Vinç ile malzeme aktarımı yapıldığı esnada sundurma üzerinde ayakta duran işçi, bir anda bulunduğu zeminin çökmesi sonucu yere çakıldı. Arkadaşlarının düştüğünü gören çevredeki çalışanlar hemen müdahale etti. Yaralanan işçi daha sonra olay yerine çağırılan Acil Servis Ekipleri’nce hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Düzce'de bir şantiyede bulunan yapının sundurmasının üzerinde güvenlik önlemlerini almadan çalışan işçi 2 buçuk metre yükseklikten düştü.

Olay Doğanlı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre şantiyede bulunan yapının önündeki sundurmanın üzerinde güvenlik önlemi almadan çalışan bir işçi 2 buçuk metre yükseklikten düştü.

Vinç ile malzeme aktarımı yapıldığı esnada sundurma üzerinde ayakta duran işçi, bir anda bulunduğu zeminin çökmesi sonucu yere çakıldı.

Arkadaşlarının düştüğünü gören çevredeki çalışanlar hemen müdahale etti. Yaralanan işçi daha sonra olay yerine çağırılan Acil Servis Ekipleri’nce hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.