sol
Sağ

Abisi ve Yeğenini Silahla Vurdu; 1 Ölü, 1 Yaralı

Asayiş 20.08.2023 - 22:38, Güncelleme: 20.08.2023 - 22:57 75300+ kez okundu.
 

Abisi ve Yeğenini Silahla Vurdu; 1 Ölü, 1 Yaralı

Akçakoca ilçesinde abi ve kardeş arasında başlayan yer kavgası, kanlı bitti. Bir kişi, yer davasında uzlaşma sağlayamadığı abisini öldürürken, yeğenini ise yaraladı.
Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de 20 Ağustos 2023 Pazar günü öğleden sonra meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce S.K. ile ağabeyi H.K. arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Bugün H.K., tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, H.K.’nin yanına gelen S.K. ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.K., beraberinde getirdiği 2 silahla abisi H.K. ve yeğeni K.K.’ye üst üste ateş açtı. Olayda H.K. ağır, yeğeni K.K. ise hafif yaralanırken,  olayı görenler durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, H.K. ve K.K. ilk müdahalelerinin ardından 112 Acil Servis ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. H.K., hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. K.K.’nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan S.K.’nın yakalanması için ise Akçakoca İlçe Jandarma ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.
Akçakoca ilçesinde abi ve kardeş arasında başlayan yer kavgası, kanlı bitti. Bir kişi, yer davasında uzlaşma sağlayamadığı abisini öldürürken, yeğenini ise yaraladı.

Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de 20 Ağustos 2023 Pazar günü öğleden sonra meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, daha önce S.K. ile ağabeyi H.K. arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Bugün H.K., tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, H.K.’nin yanına gelen S.K. ağabeyi ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine S.K., beraberinde getirdiği 2 silahla abisi H.K. ve yeğeni K.K.’ye üst üste ateş açtı.

Olayda H.K. ağır, yeğeni K.K. ise hafif yaralanırken,  olayı görenler durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, H.K. ve K.K. ilk müdahalelerinin ardından 112 Acil Servis ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

H.K., hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. K.K.’nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan S.K.’nın yakalanması için ise Akçakoca İlçe Jandarma ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.