sol
Sağ

“Basının Desteğiyle Bazı Birimleri Harekete Geçirdik”

Ekonomi 01.08.2023 - 14:51, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 20938+ kez okundu.
 

“Basının Desteğiyle Bazı Birimleri Harekete Geçirdik”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, 12. Meclis toplantısını, Meclis Başkanı Tanju Acar Başkanlığında, Şehit Ufuk Baysan Meclis Salonunda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meclis Toplantısı düzenlendi. Şehit Ufuk Baysan Salonu’nda Meclis Başkanı Tanju Acar’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başta olmak üzere yönetim kurulu ve meclis üyeleri katılım sağladı. Çeşitli konuların konuşulduğu toplantıda Düzce’nin geleceğiyle ilgili yapılacak projelerden de bahsedildi. GÜMRÜK BİNASI VE VİZE OFİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Düzce’ye gümrük binası ve vize ofisi açılması konusunda bilgilendirmeler yapılan toplantıda çalışmaların hızla devam ettiği bildirildi. Meclis toplantısında konuşan Bıyık, Düzce’nin tanıtımıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: “Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Nazım Pazvant Öncü TV’de yayınlanan ‘Canan Üstüner’le Güne Merhaba’ isimli programa konuk oldu. Çok güzel şeyler söyledi. Biz bir Bolu Düzce hikâyesi değiliz. Biz Düzce’yiz. Akçakoca’yla birlikte de güzel çalışmalar yapıyoruz. Başkanımızla güzel istişareler yapıyoruz." “Akçakoca bu dönemde hiç olmadığı kadar kalabalık” "Yaptığımız videoların çok etkili olduğunu gördük. Akçakoca bu dönemde hiç olmadığı kadar kalabalık. Akçakoca’nın yaptıkları da var ama bizim de bu videolarımızla bu tanıtımlarımızla gelenler Düzce’nin kârıdır diye düşünüyoruz. Aynı hızla önümüzdeki dönem de devam edeceğiz. Panelimizi düzenledik. Panelimize gelenler Düzce’nin tanıtımını yaptı. Dergilere bastılar. Sadece Düzce için değil, Düzce’yi Türkiye’ye tanıtmak için faaliyetler yapıyoruz. Üyelerimizin ziyaretlerine devam ediyoruz. Ben hastalık sebebiyle Antalya’da olduğum zaman Antalya Valimizi de ziyaret ettim. Saygı ve sevgilerini sizlere iletmek isterim.”
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, 12. Meclis toplantısını, Meclis Başkanı Tanju Acar Başkanlığında, Şehit Ufuk Baysan Meclis Salonunda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meclis Toplantısı düzenlendi. Şehit Ufuk Baysan Salonu’nda Meclis Başkanı Tanju Acar’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başta olmak üzere yönetim kurulu ve meclis üyeleri katılım sağladı.

Çeşitli konuların konuşulduğu toplantıda Düzce’nin geleceğiyle ilgili yapılacak projelerden de bahsedildi.

GÜMRÜK BİNASI VE VİZE OFİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Düzce’ye gümrük binası ve vize ofisi açılması konusunda bilgilendirmeler yapılan toplantıda çalışmaların hızla devam ettiği bildirildi.

Meclis toplantısında konuşan Bıyık, Düzce’nin tanıtımıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları söyledi:

“Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Nazım Pazvant Öncü TV’de yayınlanan ‘Canan Üstüner’le Güne Merhaba’ isimli programa konuk oldu. Çok güzel şeyler söyledi. Biz bir Bolu Düzce hikâyesi değiliz. Biz Düzce’yiz. Akçakoca’yla birlikte de güzel çalışmalar yapıyoruz. Başkanımızla güzel istişareler yapıyoruz."

“Akçakoca bu dönemde hiç olmadığı kadar kalabalık”

"Yaptığımız videoların çok etkili olduğunu gördük. Akçakoca bu dönemde hiç olmadığı kadar kalabalık. Akçakoca’nın yaptıkları da var ama bizim de bu videolarımızla bu tanıtımlarımızla gelenler Düzce’nin kârıdır diye düşünüyoruz. Aynı hızla önümüzdeki dönem de devam edeceğiz.

Panelimizi düzenledik. Panelimize gelenler Düzce’nin tanıtımını yaptı. Dergilere bastılar. Sadece Düzce için değil, Düzce’yi Türkiye’ye tanıtmak için faaliyetler yapıyoruz.

Üyelerimizin ziyaretlerine devam ediyoruz. Ben hastalık sebebiyle Antalya’da olduğum zaman Antalya Valimizi de ziyaret ettim. Saygı ve sevgilerini sizlere iletmek isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.