sol
Sağ

Bilal Sonses Düzceliler'le Buluştu

Gündem 08.08.2023 - 14:44, Güncelleme: 08.08.2023 - 22:32 4031+ kez okundu.
 

Bilal Sonses Düzceliler'le Buluştu

Dünya Düzce Günleri’nin 7. gününde pop müziğin sevilen sesi Bilal Sonses Düzceliler ile buluştu.
Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve şehrin sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtımı için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından geleneksel hale getirilen Dünya Düzce Günleri ünlü şarkıcıların konserleri ile 7. gününde de devam etti. Belediyeden etkinliğe ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: 'Gündüz saatlerinde kültürel ve sportif faaliyetler ile hareketliliğin başladığı Anıtpark meydanında akşam saatlerinde DJ Serkan alandakilere performansını sergiledi. Müzik eşliğinde alanı doldurmaya devam eden Düzceliler Bilal Sonses’in sahnesini beklemeye başladı.' Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de Düzceliler ile birlikte izlediği konser arasında Başkan Özlü, Sonses’e tüm Düzceliler adına teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi. Sonses, birbirinden güzel parçalarını gecenin geç saatlerine kadar Düzceliler için seslendirdi.
Dünya Düzce Günleri’nin 7. gününde pop müziğin sevilen sesi Bilal Sonses Düzceliler ile buluştu.

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve şehrin sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtımı için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından geleneksel hale getirilen Dünya Düzce Günleri ünlü şarkıcıların konserleri ile 7. gününde de devam etti.

Belediyeden etkinliğe ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: 'Gündüz saatlerinde kültürel ve sportif faaliyetler ile hareketliliğin başladığı Anıtpark meydanında akşam saatlerinde DJ Serkan alandakilere performansını sergiledi. Müzik eşliğinde alanı doldurmaya devam eden Düzceliler Bilal Sonses’in sahnesini beklemeye başladı.'

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de Düzceliler ile birlikte izlediği konser arasında Başkan Özlü, Sonses’e tüm Düzceliler adına teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi. Sonses, birbirinden güzel parçalarını gecenin geç saatlerine kadar Düzceliler için seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.