sol
Sağ

Bıyık'tan Turizm Açıklaması

Ekonomi 04.08.2023 - 13:15, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 20357+ kez okundu.
 

Bıyık'tan Turizm Açıklaması

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, kurum bünyesinde kurulan Turizm Ofisi’nin, Düzce’ye katma değer kattığını söyledi. Bıyık,Turizm Ofisi’nin, Düzce’yi tanıtmak için çalışmalara devam ettiğini ifade etti.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, kurum bünyesinde kurulan Turizm Ofisi’nin, Düzce’ye katma değer kattığını söyledi. Turizm Ofisi’nin, Düzce’yi tanıtmak için çalışmalara devam ettiğini ifade eden Bıyık, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile kentte 5 yıldızlı otel kazandırılacağını belirterek, “Sayın bakanımızın öncülüğünde, turizmde büyük atılımlar yapacağız diye düşünüyorum” diye konuştu. Düzce’de bacasız sanayi olarak gösterilen turizmin gelişmesi için Düzce TSO bünyesinde kurulan Turizm Ofisi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Turizm Ofisi’nin çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce’nin turizm konusunda Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi. Düzce’nin turizmde gelişmesi için Turizm Ofisi’nin çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Bıyık,  “Düzce TSO’da yeni dönemde tüm ekibimizle birlikte yeni şeyler yapmaya uğraşıyoruz. Düzce turizmde çok önemli konumda, Akçakoca 35 km, yayla 10 km, İstanbul’la Ankara arasında çok önemli bir konuma sahip bir iliz. Turizmi geliştirebilmek için, Düzce’de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde turizm ofisi kurduk. Odamız çok yoğun çalışıyor. Fuarlara gidiyoruz, üyelerimizi fuarlara götürüyoruz. Düzce’ye turist çekebilmek için videolar hazırlıyoruz. Videolar milyonlar tıklanıyor. Akçakoca’ya yoğun bir ilgi var. Bir kişi getirebilirsek bunu kâr sayıyoruz. Büyük çalışmalar yapıyoruz. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün de çözümle alakalı bir temel planı var. Ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Akçakoca TSO Başkanımızla da birlikte hareket ediyoruz. İnşallah Düzce’nin turizmini geliştirme anlamında, büyük hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Düzce’ye beş yıldızlı bir otel kazandırmak için, Sayın Bakanımız çok büyük bir çaba harcıyor. Sayın Bakanımız’ın öncülüğünde, turizmde büyük atılımlar yapacağız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, kurum bünyesinde kurulan Turizm Ofisi’nin, Düzce’ye katma değer kattığını söyledi. Bıyık,Turizm Ofisi’nin, Düzce’yi tanıtmak için çalışmalara devam ettiğini ifade etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, kurum bünyesinde kurulan Turizm Ofisi’nin, Düzce’ye katma değer kattığını söyledi. Turizm Ofisi’nin, Düzce’yi tanıtmak için çalışmalara devam ettiğini ifade eden Bıyık, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile kentte 5 yıldızlı otel kazandırılacağını belirterek, “Sayın bakanımızın öncülüğünde, turizmde büyük atılımlar yapacağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Düzce’de bacasız sanayi olarak gösterilen turizmin gelişmesi için Düzce TSO bünyesinde kurulan Turizm Ofisi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Turizm Ofisi’nin çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce’nin turizm konusunda Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.

Düzce’nin turizmde gelişmesi için Turizm Ofisi’nin çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Bıyık,  “Düzce TSO’da yeni dönemde tüm ekibimizle birlikte yeni şeyler yapmaya uğraşıyoruz. Düzce turizmde çok önemli konumda, Akçakoca 35 km, yayla 10 km, İstanbul’la Ankara arasında çok önemli bir konuma sahip bir iliz. Turizmi geliştirebilmek için, Düzce’de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde turizm ofisi kurduk. Odamız çok yoğun çalışıyor. Fuarlara gidiyoruz, üyelerimizi fuarlara götürüyoruz. Düzce’ye turist çekebilmek için videolar hazırlıyoruz. Videolar milyonlar tıklanıyor. Akçakoca’ya yoğun bir ilgi var. Bir kişi getirebilirsek bunu kâr sayıyoruz. Büyük çalışmalar yapıyoruz. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün de çözümle alakalı bir temel planı var. Ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Akçakoca TSO Başkanımızla da birlikte hareket ediyoruz. İnşallah Düzce’nin turizmini geliştirme anlamında, büyük hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Düzce’ye beş yıldızlı bir otel kazandırmak için, Sayın Bakanımız çok büyük bir çaba harcıyor. Sayın Bakanımız’ın öncülüğünde, turizmde büyük atılımlar yapacağız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.