sol
Sağ

Boğulan Adam Hayatını Kaybetti

Asayiş 11.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:32 171268+ kez okundu.
 

Boğulan Adam Hayatını Kaybetti

Düzce'nin Akçakoca ilçesine tatile gelen bir kişi, pazar günü denizde boğularak hayatını kaybetti.
Ankara'dan tatil için Akçakoca'ya gelen 48 yaşındaki Can D., 10 Eylül 2023 Pazar günü serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Çevredekilerin durumu can kurtaran ve 112 Acil Sağlık Ekipleri’ne bildirmesiyle denizden çıkarılan Can D.’ye, olay yerinde müdahalede bulunan sağlık ekipleri, kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Can D., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Can D.‘nin cenazesi, otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
Düzce'nin Akçakoca ilçesine tatile gelen bir kişi, pazar günü denizde boğularak hayatını kaybetti.

Ankara'dan tatil için Akçakoca'ya gelen 48 yaşındaki Can D., 10 Eylül 2023 Pazar günü serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Çevredekilerin durumu can kurtaran ve 112 Acil Sağlık Ekipleri’ne bildirmesiyle denizden çıkarılan Can D.’ye, olay yerinde müdahalede bulunan sağlık ekipleri, kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.

Can D., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Can D.‘nin cenazesi, otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.