sol
Sağ

Burak King ve Tefo&Seko Düzceliler'i Coşturdu

Gündem 06.08.2023 - 10:46, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4000+ kez okundu.
 

Burak King ve Tefo&Seko Düzceliler'i Coşturdu

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’nin 5. gününde DJ performansından sonra sahne alan Tefo-Seko ve Burak King Düzceliler’e eğlence dolu bir akşam yaşattı.
Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde devam eden ‘Dünya Düzce Günleri’ 5. gününde Anıtpark Meydanı’nda ilk olarak DJ performansı vardı. DJ performansından sonra sahne ilk olarak Tefo&Seko ikilisinin oldu. Şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ikili alanı dolduran Düzceliler’in enerjisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. İkilinin ardından Burak King’in sahneye çıkmasıyla Düzceliler şarkıları doya sıya eğlendi. Konser arasında Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan ile İGM Meclis Başkanı Fazlı Koç sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti. Dünya Düzce Günleri’nin 6. gününde (6 Ağustos Pazar) ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne alacak
Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’nin 5. gününde DJ performansından sonra sahne alan Tefo-Seko ve Burak King Düzceliler’e eğlence dolu bir akşam yaşattı.

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde devam eden ‘Dünya Düzce Günleri’ 5. gününde Anıtpark Meydanı’nda ilk olarak DJ performansı vardı.

DJ performansından sonra sahne ilk olarak Tefo&Seko ikilisinin oldu. Şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ikili alanı dolduran Düzceliler’in enerjisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İkilinin ardından Burak King’in sahneye çıkmasıyla Düzceliler şarkıları doya sıya eğlendi.

Konser arasında Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan ile İGM Meclis Başkanı Fazlı Koç sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.

Dünya Düzce Günleri’nin 6. gününde (6 Ağustos Pazar) ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.