sol
Sağ

Büyükşehirlerin Ardından Düzce Geliyor

Ekonomi 13.08.2023 - 21:26, Güncelleme: 13.08.2023 - 21:34 19235+ kez okundu.
 

Büyükşehirlerin Ardından Düzce Geliyor

TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belli oldu. Düzce, büyükşehirlerin hemen ardında listeye giren ilk şehir oldu.
TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belli oldu. Verilerine göre İstanbul Türkiye'nin en pahalı şehirleri arasında yüzde 14,75'lik pay ile birinci oldu. İkinci sırada bulunan İzmir'in yüzdesi 9,4 olurken, üçüncü sıradaki şehir 6.62'lik yüzde ile Ankara oldu. Bu sıralamaya Düzce İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya'nın ardından 6'ncı sırada girdi. İşte o sıralama:   1. İstanbul   2. İzmir   3. Ankara   4. Kocaeli   5. Sakarya   6. Düzce   7. Bolu   8. Yalova   Artan konut fiyatları, kira fiyatları listeyi önemli kılan etken yaptı. En pahalı şehirler arasında Düzce listenin 6'ncı sırasında yer aldı.
TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belli oldu. Düzce, büyükşehirlerin hemen ardında listeye giren ilk şehir oldu.

TÜİK'in son verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri belli oldu. Verilerine göre İstanbul Türkiye'nin en pahalı şehirleri arasında yüzde 14,75'lik pay ile birinci oldu. İkinci sırada bulunan İzmir'in yüzdesi 9,4 olurken, üçüncü sıradaki şehir 6.62'lik yüzde ile Ankara oldu. Bu sıralamaya Düzce İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya'nın ardından 6'ncı sırada girdi. İşte o sıralama:

 

1. İstanbul

 

2. İzmir

 

3. Ankara

 

4. Kocaeli

 

5. Sakarya

 

6. Düzce

 

7. Bolu

 

8. Yalova

 

Artan konut fiyatları, kira fiyatları listeyi önemli kılan etken yaptı. En pahalı şehirler arasında Düzce listenin 6'ncı sırasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.