sol
Sağ

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit: Burada İlçe Kalmamış

Gündem 11.02.2023 - 13:47, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3665+ kez okundu.
 

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit: Burada İlçe Kalmamış

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü.
Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından bölgeye yardımlar aralıksız sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı, Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü. İl Başkanı Semih Cemşit, Başkan Yardımcıları Ümit Aktiş ve Nart Altan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Çatır, yardımcısı Metin Dursun ve gençlik kolları üyeleri ile depremzedelere yardım etmek üzere afet bölgesine gitti.   şehitkamil escort Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve merkez üssü Elbistan olan 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen 10 ilin bulunduğu afet bölgesine yardımlar sürüyor. CHP Düzce İl Teşkiları da Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü. Bölgeye giden Başkan Cemşit ve beraberindeki heyet depremzedelere yardım etmek üzere seferber oldu.   Bölgedeki yardım dağıtım merkezleri oluşturduklarını ifade eden CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, şu ifadelere yer verdi: ”CHP Düzce İl Örgütü olarak, Genel Merkezin koordinasyonu doğrultusunda, Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka ve Mv. İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya öncülüğünde, Karkamış Belediye Başkanımız Ali Doğan ve Nurdağ İlçe Başkanımız Fatih Dinç ile beraber Gaziantep Nurdağı ilçesine, depremzedeler için yardım dağıtım merkezi oluşturduk. Depremzedelerin her türlü ihtiyacını buradan sağlıyoruz. Partimiz, gelen yardımları koordineli bir şekilde afet bölgelerine gönderiyor.”   “BURADA İLÇE KALMAMIŞ!” Bir ilçenin tamamen yok olduğunu ve ilçede sağlam bina kalmadığını belirten Cemşit, ”CHP Düzce olarak Gaziantep Nurdağı’na hareket ettik. Burada ilçe kalmamış. Sağlam ev yok. İlçe fay hattı üzerinde olması nedeniyle depremden çok fazla zarar görmüş. Maalesef yağmalar oluyor ancak burada diğer şehirlerden gelen vatandaşlarımız canla başla yardım yapıyor. İletişimde sıkıntılar yaşanıyor hala bölgede. Birlik olarak atlatacağımız bir dönemdeyiz.” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü.

Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından bölgeye yardımlar aralıksız sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı, Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü. İl Başkanı Semih Cemşit, Başkan Yardımcıları Ümit Aktiş ve Nart Altan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Çatır, yardımcısı Metin Dursun ve gençlik kolları üyeleri ile depremzedelere yardım etmek üzere afet bölgesine gitti.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve merkez üssü Elbistan olan 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen 10 ilin bulunduğu afet bölgesine yardımlar sürüyor. CHP Düzce İl Teşkiları da Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü. Bölgeye giden Başkan Cemşit ve beraberindeki heyet depremzedelere yardım etmek üzere seferber oldu.

 

Bölgedeki yardım dağıtım merkezleri oluşturduklarını ifade eden CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, şu ifadelere yer verdi:

”CHP Düzce İl Örgütü olarak, Genel Merkezin koordinasyonu doğrultusunda, Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka ve Mv. İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya öncülüğünde, Karkamış Belediye Başkanımız Ali Doğan ve Nurdağ İlçe Başkanımız Fatih Dinç ile beraber Gaziantep Nurdağı ilçesine, depremzedeler için yardım dağıtım merkezi oluşturduk. Depremzedelerin her türlü ihtiyacını buradan sağlıyoruz. Partimiz, gelen yardımları koordineli bir şekilde afet bölgelerine gönderiyor.”

 

“BURADA İLÇE KALMAMIŞ!”

Bir ilçenin tamamen yok olduğunu ve ilçede sağlam bina kalmadığını belirten Cemşit, ”CHP Düzce olarak Gaziantep Nurdağı’na hareket ettik. Burada ilçe kalmamış. Sağlam ev yok. İlçe fay hattı üzerinde olması nedeniyle depremden çok fazla zarar görmüş. Maalesef yağmalar oluyor ancak burada diğer şehirlerden gelen vatandaşlarımız canla başla yardım yapıyor. İletişimde sıkıntılar yaşanıyor hala bölgede. Birlik olarak atlatacağımız bir dönemdeyiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.