sol
Sağ

Depremde Akçakocalı Öğretmen ve Bebeği Hayatını Kaybetti

Gündem 08.02.2023 - 14:20, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 2821+ kez okundu.
 

Depremde Akçakocalı Öğretmen ve Bebeği Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ta 6 aylık bebeği ile enkaz altından kalan, Akçakocalı öğretmen ve bebeği hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altından çıkarılan cenazeler memleketlerine gönderilmeye başlandı. Depreme Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan Akçakocalı öğretmen Meral Alparslan ve 6 aylık bebeği hayatını kaybetti. Akçakoca Yukarımahalle’den olduğu öğrenilen ve Kahramanmaraş’ta öğretmenlik yapan Taner Alparslan’ın eşi Meral Alparslan ve 6 aylık oğulları enkaz altında kaldı. Talihsiz öğretmen ve 6 aylık bebeğinin Cenazeleri dün akşam saatlerinde Akçakoca’ya getirildi.  CENAZE NAMAZI YUKARI MAHALLE CAMİSİNDE Depremde hayatını kaybeden anne ve 6 aylık bebeği, bugün Yukarı mahalle caminde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazın ardından Yukarı mahalle mezarlığına defnedilecek.
Kahramanmaraş’ta 6 aylık bebeği ile enkaz altından kalan, Akçakocalı öğretmen ve bebeği hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altından çıkarılan cenazeler memleketlerine gönderilmeye başlandı. Depreme Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan Akçakocalı öğretmen Meral Alparslan ve 6 aylık bebeği hayatını kaybetti.

Akçakoca Yukarımahalle’den olduğu öğrenilen ve Kahramanmaraş’ta öğretmenlik yapan Taner Alparslan’ın eşi Meral Alparslan ve 6 aylık oğulları enkaz altında kaldı. Talihsiz öğretmen ve 6 aylık bebeğinin Cenazeleri dün akşam saatlerinde Akçakoca’ya getirildi. 

CENAZE NAMAZI YUKARI MAHALLE CAMİSİNDE

Depremde hayatını kaybeden anne ve 6 aylık bebeği, bugün Yukarı mahalle caminde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazın ardından Yukarı mahalle mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.