BORSA
BIST 100 13.287,40 %1,26
Altın 6.738,91 ₺/gr %1,04
Bitcoin $76.437 %0,68
Dolar 48,68 ₺ %0,05
Euro 55,99 ₺ %0,28
Sterlin 65,36 ₺ %0,43
Gümüş 100,06 ₺/gr %1,54
Ethereum $2.437,61 %1,39
İsviçre Frangı 58,94 ₺ %0,05
Kanada Doları 34,79 ₺ %0,01
Avustralya Doları 34,62 ₺ %0,37
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,08
BAE Dirhemi 13,26 ₺ %0,06
Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,07
Çin Yuanı 7,26 ₺ %0,10
DÜZCE 15°C 6.738,91 ₺/gr 48,68 ₺ 55,99 ₺
SON DAKİKA
Anasayfa Gündem Düzce Belediyesi Depremzedeler İçin

Düzce Belediyesi Depremzedeler İçin

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından tüm birimleriyle başlattığı yardım seferberliği halini Düzce’ye gelen afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da kararlılıkla sürdürüyor.Depremin ardından hızlı şekilde koordine olarak arama kurtarma ekiplerini bölgeye gönderen, başlattığı yardım kampanyası ile ayni ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük emek sarf eden, akabinde tuvalet, lavabo, soba gibi en önemli ihtiyaç malzemelerinin üretilerek bölgeye sev

· 3 dk okuma · Haber Merkezi · 161 okunma
0Yorumlar
Düzce Belediyesi Depremzedeler İçin
nzr

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından tüm birimleriyle başlattığı yardım seferberliği halini Düzce’ye gelen afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da kararlılıkla sürdürüyor.

Depremin ardından hızlı şekilde koordine olarak arama kurtarma ekiplerini bölgeye gönderen, başlattığı yardım kampanyası ile ayni ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük emek sarf eden, akabinde tuvalet, lavabo, soba gibi en önemli ihtiyaç malzemelerinin üretilerek bölgeye sevk edilmesini sağlayan Düzce Belediyesi, bir yandan da afetzedelerin deprem bölgesinden Düzce’ye getirilmelerini sağladı.


Kente getirilen depremzedelerin evlere yerleştirilmeleriyle birlikte ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çatısı altında kurduğu ‘Sosyal Market’i Bahçeşehir 3.Bölgede bulunan Belediye Ek Hizmet binasında kullanıma açtı. Ekipler, açılan market dahilinde depremin ilk gününden beri seferberliğe destek olan Düzcelilerin getirdiği yardımları tasnifleyerek depremzedelere ulaştırılmasını sağlıyor.

 

DSC_4579

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sosyal markette kullanılmamış her türlü giyim eşyasından kişisel temizlik ürünlerine çeşitli gıda malzemelerinden anne ve çocuklar için birçok eşya yer alıyor.


Yapılan çalışmalara yönelik değerlendirmede bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, “Depremin ilk gününden itibaren duyarlı Düzceli vatandaşlarımız büyük oranda yardımda bulundular. Bunların büyük kısmı düne kadar deprem bölgelerine gönderildi. Son birkaç gündür AFAD koordinesinde Düzce’ye gelen depremzedelerin barınma ihtiyaçları çözülüyor. Bu manada ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik sosyal marketler oluşturuldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan sosyal market ile yiyecek, giyecekler koliler halinde tasnif edilerek depremzede vatandaşlarımıza intikal ettiriyoruz” dedi.

 

IMG_2340


Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin ise Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak AFAD koordinasyonunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Müdürlük olarak depremin ilk anından itibaren harekete geçtik. Müdürlüğümüzde bir sosyal market oluşturduk. Düzce’ye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gıdaların, hijyen paketlerinin ve giyimin olduğu mağazalarımızı hazırlıyoruz. Burada bulunan depremzedelerden bize gelen talepleri sosyal marketimizden hazırlayıp evlerine kadar ulaştırıyoruz. Buraya getirerek üzülmelerini, yorulmaları istemiyoruz. İhtiyaçlarını telefon ile alıp kendilerine ulaştırıyoruz. Şu ana kadar 400 civarında başvuru aldık ve ihtiyaçlarını ulaştırdık." ifadelerine yer verdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Gündem Haberleri

Tümü

Tüccarın ‘Belge’ Oyunu İfşa Oldu: “ÇKS’nizi Tüccara...

TMO’nun 250 TL’lik taban fiyat açıklamasına rağmen serbest piyasada fındık fiyatlarının 170...

6 saat önce

Düzce Adım Adım Gümrüğüne Kavuşuyor

Düzce'nin ticaret potansiyelini canlandıracak Gümrük Müdürlüğü ve TIR Parkı Projesi’nde...

6 saat önce

Yeni Parti Milletvekilleri de Boykota Destek Verecek

Yeni Parti Milletvekilleri Uğur Bayraktutan ve Fahri Özkan'ın Düzce ziyaretinin 18 Eylül...

8 saat önce

1. Meslek Komitesi için ‘Güvenilir’ Liste Mesaisi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 18 Ekim’de gerçekleşecek seçimleri öncesinde 1. Meslek...

10 saat önce

Düzce'de Hamsi Tezgahlarda Yerini Aldı

Düzce'de balık sezonunun 1 Eylül'de açılmasıyla birlikte tezgahlar palamut ve hamsi...

10 saat önce

Düzce'deki İşletmeler İçin Uyum Süreci Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenilirliğini sağlamak, haksız rekabeti önlemek ve...

10 saat önce

"Bakan Bey’in Adını Kullanarak İş Çevirenleri Biliyorum!"

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir önceki seçim sürecinde iktidarın, ‘Tuncay Şahin’i...

1 gün önce

Vali Makas’ın Çilimli Temasları

Çilimli’de TMO Ürün Alım Merkezi’ni inceleyip çiftçilerle bir araya gelen Düzce Valisi...

1 gün önce

Eski Sanayi Açıklaması: Orada Kimin Yeri Varsa Çok...

AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu toplantısına konuk olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk...

1 gün önce

Gümüşova Belediye Başkanı Sübekçi Rahatsızlandı

Gece saatlerinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk...

1 gün önce

Çilimli’de Ahilik Haftası Etkinliği

Çilimli Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Ahilik...

2 gün önce

Tarihi Konuralp Pirincinde Üreticiler Kararını Verdi

Düzce'nin tescilli lezzeti Konuralp çeltiğinde üreticiler güçlerini birleştirme kararı...

2 gün önce