sol
Sağ

Düzce TSO Deprem Bölgesinde Yardımlarına Devam Ediyor

Gündem 09.02.2023 - 14:35, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 2801+ kez okundu.
 

Düzce TSO Deprem Bölgesinde Yardımlarına Devam Ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Deprem Yardım Ekibinin Kahramanmaraş Elbistan’daki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Düzce’den bölgeye ulaşan diğer ekipler de hem arama kurtarma hem de yardım dağıtımı çalışmalarına devam ediyor Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ve Düzcemiz adına buradaki yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada devletimizin ve milletimizin insan üstü gayretlerine şahit oluyoruz. Çok büyük bir alanı etkilemesi dolayısıyla çok fazla insanımız etkilenmiş durumda. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. AFAD, sivil toplum kuruluşları, tüm dünyadan ülkemize ulaşan yardım organizasyonları ile birlikte en kısa zamanda yaralarımızı saracağız. Allah bir daha böyle acıları milletimize yaşatmasın. Bugün bir olma, birlik olma günüdür” dedi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Deprem Yardım Ekibinin Kahramanmaraş Elbistan’daki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Düzce’den bölgeye ulaşan diğer ekipler de hem arama kurtarma hem de yardım dağıtımı çalışmalarına devam ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ve Düzcemiz adına buradaki yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada devletimizin ve milletimizin insan üstü gayretlerine şahit oluyoruz. Çok büyük bir alanı etkilemesi dolayısıyla çok fazla insanımız etkilenmiş durumda. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. AFAD, sivil toplum kuruluşları, tüm dünyadan ülkemize ulaşan yardım organizasyonları ile birlikte en kısa zamanda yaralarımızı saracağız. Allah bir daha böyle acıları milletimize yaşatmasın. Bugün bir olma, birlik olma günüdür” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.