sol
Sağ

Düzce Üniversitesi'nde Öğrenim Görüyordu

Gündem 11.02.2023 - 14:47, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4077+ kez okundu.
 

Düzce Üniversitesi'nde Öğrenim Görüyordu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremde Hatay'da bulunan Düzce Üniversitesi öğrencisi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde ve merkez üssü Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde büyük yıkım olmuştu.    oğuzeli escort Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, vefat haberleri de geliyor.    Son olarak Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören Anas Zin'in Hatay'da yaşamını yitirdiği öğrenildi. Zin, Düzce Üniveristesi'nde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisiydi.   Anas Zin'in vefat haberi Düzce Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu:   "Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisi Anas ZİN'in Hatay'da hayata gözlerini yumduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyoruz..."     Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir de Düzce Üniversitesi öğrencisi Anas Zin'in vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:   "Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisi Anas ZİN'in Hatay'da hayata gözlerini yumduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Mekânın cennet olsun evladım... Sevenlerine sabırlar diliyorum.  
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremde Hatay'da bulunan Düzce Üniversitesi öğrencisi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde ve merkez üssü Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde büyük yıkım olmuştu. 

 

Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, vefat haberleri de geliyor. 

 

Son olarak Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören Anas Zin'in Hatay'da yaşamını yitirdiği öğrenildi. Zin, Düzce Üniveristesi'nde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisiydi.

 

Anas Zin'in vefat haberi Düzce Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu:

 

"Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisi Anas ZİN'in Hatay'da hayata gözlerini yumduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyoruz..."

 

 

Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir de Düzce Üniversitesi öğrencisi Anas Zin'in vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

 

"Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisi Anas ZİN'in Hatay'da hayata gözlerini yumduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Mekânın cennet olsun evladım... Sevenlerine sabırlar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.