sol
Sağ

Düzce Valiliği'nden Meteorolojik Uyarı

Gündem 28.09.2023 - 16:11, Güncelleme: 28.09.2023 - 16:11 5794+ kez okundu.
 

Düzce Valiliği'nden Meteorolojik Uyarı

Düzce Valiliği, kuvvetli sağanak yağışına karşı vatandaşları uyardı.
Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bu gece itibarıyla şehrin birçok noktasına etki gösterecek kuvvetli sağanak yağıştan dolayı uyarıda bulundu. Alınan bilgilere göre yağışın 29 Eylül 2023 saat 00.00-09.00 saatleri arasında etkisini göstereceği belirtildi. Düzce Valiliği, Vatandaşları, ani sel, su baskını, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.
Düzce Valiliği, kuvvetli sağanak yağışına karşı vatandaşları uyardı.

Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bu gece itibarıyla şehrin birçok noktasına etki gösterecek kuvvetli sağanak yağıştan dolayı uyarıda bulundu.

Alınan bilgilere göre yağışın 29 Eylül 2023 saat 00.00-09.00 saatleri arasında etkisini göstereceği belirtildi.

Düzce Valiliği, Vatandaşları, ani sel, su baskını, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.