sol
Sağ

Düzce'den Takviye Ekip Gönderildi

Asayiş 13.09.2023 - 10:54, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:06 166125+ kez okundu.
 

Düzce'den Takviye Ekip Gönderildi

Yığılca ilçesinde 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Düzce ve Yığılca İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa süre içerinde kontrol altına alındı.
Yığılca ilçesinin şehir merkezinde bulunan 4 katlı bir binadan yükselen alevler korku dolu anlar yaşattı. İlçede, Atatürk Mahallesi Pazaryeri Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binadan yükselen alevlere Yığılca Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Çatı katından çıkan alevlere müdahalede güçlük çeken İtfaiye ekipleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine Düzce Belediyesi Yığılca İlçesine 2 itfaiye aracı ve çok sayıda ekip gönderdi. Kısa süre içerisinde Yığılca ilçesine ulaşan Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri, Yığılca Belediyesi İtfaiye ekipleri ile birlikte yangını kontrol altına aldı. Ölen ve yaralanın olmadığı yangının çıkış nedeninin incelenmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.
Yığılca ilçesinde 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Düzce ve Yığılca İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa süre içerinde kontrol altına alındı.

Yığılca ilçesinin şehir merkezinde bulunan 4 katlı bir binadan yükselen alevler korku dolu anlar yaşattı. İlçede, Atatürk Mahallesi Pazaryeri Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binadan yükselen alevlere Yığılca Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Çatı katından çıkan alevlere müdahalede güçlük çeken İtfaiye ekipleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine Düzce Belediyesi Yığılca İlçesine 2 itfaiye aracı ve çok sayıda ekip gönderdi.

Kısa süre içerisinde Yığılca ilçesine ulaşan Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri, Yığılca Belediyesi İtfaiye ekipleri ile birlikte yangını kontrol altına aldı.

Ölen ve yaralanın olmadığı yangının çıkış nedeninin incelenmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.