sol
Sağ

Düzce Belediyesi İtfaiyesi 81. Saatte Bir Çocuğu Kurtardı

Gündem 09.02.2023 - 15:39, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4135+ kez okundu.
 

Düzce Belediyesi İtfaiyesi 81. Saatte Bir Çocuğu Kurtardı

Afet bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Düzce Belediyesi İtfaiyesi Ekipleri 81 saat sonra enkaz altından bir çocuğu canlı olarak çıkardı.
Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çevikler Apartmanı'ndan ses alan ekipler, uzun süren çalışmalar sonrasında depremden 81 saat sonra küçük yaştaki çocuğu enkaz altında bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.  Enkaz altından çıkarılan küçük çocuk hemen bölgede bulunan sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavisine başlandı. Düzce Belediyesi İtfaiyesi Ekipleri arama kurtarma faaliyetleri kapsamında daha önce de 5 can kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmişti.
Afet bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Düzce Belediyesi İtfaiyesi Ekipleri 81 saat sonra enkaz altından bir çocuğu canlı olarak çıkardı.

Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çevikler Apartmanı'ndan ses alan ekipler, uzun süren çalışmalar sonrasında depremden 81 saat sonra küçük yaştaki çocuğu enkaz altında bulunduğu yerden çıkarmayı başardı. 

Enkaz altından çıkarılan küçük çocuk hemen bölgede bulunan sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavisine başlandı.

Düzce Belediyesi İtfaiyesi Ekipleri arama kurtarma faaliyetleri kapsamında daha önce de 5 can kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.