sol
Sağ

Operasyonda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Asayiş 18.09.2023 - 10:59, Güncelleme: 18.09.2023 - 10:59 156557+ kez okundu.
 

Operasyonda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 3 kişi jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Timleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenledikleri başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Jandarma ekipleri, Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahısların içinde bulunduğu E.D idaresindeki otomobili takibe aldı. Otomobili merkeze bağlı Doğanlı Köyü’nde durduran jandarma ekipleri, araç sürücüsü E.D. ile araçta yolcu olarak bulunan C.Ş. ve İ.K.’yi gözaltına aldı. Araç içerisinde hassas burunlu narkotik köpeği ile arama yapan ekipler, 4 bin 102 adet uyuşturucu hap ile bir miktar bozai maddesi ele geçirildi. İşlemleri için Düzce Merkez İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen 3 şahsın, sorgularının ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.
Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 3 kişi jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Timleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenledikleri başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Jandarma ekipleri, Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahısların içinde bulunduğu E.D idaresindeki otomobili takibe aldı.

Otomobili merkeze bağlı Doğanlı Köyü’nde durduran jandarma ekipleri, araç sürücüsü E.D. ile araçta yolcu olarak bulunan C.Ş. ve İ.K.’yi gözaltına aldı.

Araç içerisinde hassas burunlu narkotik köpeği ile arama yapan ekipler, 4 bin 102 adet uyuşturucu hap ile bir miktar bozai maddesi ele geçirildi.

İşlemleri için Düzce Merkez İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen 3 şahsın, sorgularının ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.