sol
Sağ

Özlü Hastaneye Kaldırıldı

Siyaset 13.07.2023 - 16:59, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 18394+ kez okundu.
 

Özlü Hastaneye Kaldırıldı

Halsizlik şikayetiyle Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne başvuran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, tedbir amacıyla kalp-damar polikliniğine yatırıldı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hastanede tedavi altına alındı.   Öğleden sonra kendisini iyi hissetmemeye başladığı öğrenilen Başkan Özlü, Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne başvurdu. Yapılan ilk tetkikler sonrası kalbi yorgun düşen Başkan Özlü’nün gözlem altında tutulmasına karar verildi.   Yakın bir zamana kadar belediye başkan yardımcısı olarak yakın çalışma ekibinde yer aldığı Özlü’nün rahatsızlığından haberdar olan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’in yönlendirmeleri ile Başkan Özlü’nün kalp-damar polikliniğine yatışı yapıldı. Sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilen Özlü’nün bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.
Halsizlik şikayetiyle Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne başvuran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, tedbir amacıyla kalp-damar polikliniğine yatırıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hastanede tedavi altına alındı.

 

Öğleden sonra kendisini iyi hissetmemeye başladığı öğrenilen Başkan Özlü, Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne başvurdu. Yapılan ilk tetkikler sonrası kalbi yorgun düşen Başkan Özlü’nün gözlem altında tutulmasına karar verildi.

 

Yakın bir zamana kadar belediye başkan yardımcısı olarak yakın çalışma ekibinde yer aldığı Özlü’nün rahatsızlığından haberdar olan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’in yönlendirmeleri ile Başkan Özlü’nün kalp-damar polikliniğine yatışı yapıldı. Sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilen Özlü’nün bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.