sol
Sağ

Sürücü Adaylarına Kötü Haber

Gündem 16.09.2023 - 13:06, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:06 5788+ kez okundu.
 

Sürücü Adaylarına Kötü Haber

Son zamanlarda her gün yeni bir zam haberine uyandığımız son günlerde bir zam haberi de ehliyet kurslarından geldi. Yeni yılda ehliyet kurslarına dev zam geliyor.
Sürücü adaylarına kötü haber geldi. İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, artan maliyetler nedeniyle 2024 yılı için fiyatların tüm harcamalar dahil 20 bin TL'yi bulacağını belirtti. Yeni zamlarla ilgili İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, Halk TV'ye konuştu. Tolga Abacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kursiyerler sınav güzergahında 14 direksiyon dersi almak zorunda. Ayrıca her bir dersin 50 dakika olması gerekiyor. Kursiyerlerin kullandıkları araçlar yoruluyor ve normalden 3 kata yakın yakıyor. Yedek parça maliyetlerimiz arttı. Araçlarımızda 1 yılda en az 3 defa debriyaj seti değişiyor. Bu sadece basit bir örnek. Diğerlerini saydığımızda karşımızda ciddi bir maliyet duruyor. Buna kızamayız, eğitim süreci içerisinde bu çok normal. Ama maliyet inanılmaz artış oluyor.
Son zamanlarda her gün yeni bir zam haberine uyandığımız son günlerde bir zam haberi de ehliyet kurslarından geldi. Yeni yılda ehliyet kurslarına dev zam geliyor.

Sürücü adaylarına kötü haber geldi. İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, artan maliyetler nedeniyle 2024 yılı için fiyatların tüm harcamalar dahil 20 bin TL'yi bulacağını belirtti.

Yeni zamlarla ilgili İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, Halk TV'ye konuştu.

Tolga Abacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kursiyerler sınav güzergahında 14 direksiyon dersi almak zorunda. Ayrıca her bir dersin 50 dakika olması gerekiyor. Kursiyerlerin kullandıkları araçlar yoruluyor ve normalden 3 kata yakın yakıyor. Yedek parça maliyetlerimiz arttı. Araçlarımızda 1 yılda en az 3 defa debriyaj seti değişiyor. Bu sadece basit bir örnek. Diğerlerini saydığımızda karşımızda ciddi bir maliyet duruyor. Buna kızamayız, eğitim süreci içerisinde bu çok normal. Ama maliyet inanılmaz artış oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.