sol
Sağ

TEM'deki Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı

Asayiş 22.08.2023 - 11:47, Güncelleme: 22.08.2023 - 11:52 76838+ kez okundu.
 

TEM'deki Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı

TEM Otoyolu Düzce geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.
22 Ağustos 2023 gününün ilk saatlerinde TEM Otoyolu Düzce geçişi, Yeşiyayla mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan M.Ö. idaresindeki araç, bölgedeki yol bakım onarım çalışması yol çalışması nedeniyle yavaşlayan trafikte duramayarak R.Ö. idaresindeki otomobile çarptı. İki aracın çarpışmasının ardından aynı istikamette seyir halinde olan H.M. idaresindeki otomobil ile A.M. idaresindeki otomobil de duramayarak kazaya karıştı. Kazada M.Ö., R.Ö., H.Ö., E.Ö., A.M. ve H.M. yaralandı. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
TEM Otoyolu Düzce geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.

22 Ağustos 2023 gününün ilk saatlerinde TEM Otoyolu Düzce geçişi, Yeşiyayla mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan M.Ö. idaresindeki araç, bölgedeki yol bakım onarım çalışması yol çalışması nedeniyle yavaşlayan trafikte duramayarak R.Ö. idaresindeki otomobile çarptı.

İki aracın çarpışmasının ardından aynı istikamette seyir halinde olan H.M. idaresindeki otomobil ile A.M. idaresindeki otomobil de duramayarak kazaya karıştı.

Kazada M.Ö., R.Ö., H.Ö., E.Ö., A.M. ve H.M. yaralandı.

Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.