sol
Sağ

Vali Atay Veda Ziyaretlerine Başladı

Gündem 14.08.2023 - 14:05, Güncelleme: 14.08.2023 - 14:05 5396+ kez okundu.
 

Vali Atay Veda Ziyaretlerine Başladı

Valiler Kararnamesi’yle Şırnak’a atanan Düzce Valisi Cevdet Atay, veda ziyaretleri kapsamında Düzce’deki birçok kurumu ziyaret etti.
Düzce’de yaptığı başarılı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran Düzce Valisi Cevdet Atay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler Kararnamesi ile Şırnak’a atanırken, Atay’ın yerine ise Düzce Valisi olarak İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan atanmıştı. Bu hafta içinde Düzce’den ayrılacak olan Vali Atay, veda turlarına başladı.  Özellikle, birçok ilde büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli deprem felaketinin ardından, depremzede vatandaşların barınma ihtiyacının karşılanması için Düzce’de konteyner üretim merkezi kurarak büyük alkış toplayan Atay, Düzce’deki kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı personelleri, Huzurevi Sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklara veda eden Atay,  bu hafta içinde Düzce ile ilişiğini keserek yeni görev yeri olan Şırnak’a gidecek.
Valiler Kararnamesi’yle Şırnak’a atanan Düzce Valisi Cevdet Atay, veda ziyaretleri kapsamında Düzce’deki birçok kurumu ziyaret etti.

Düzce’de yaptığı başarılı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran Düzce Valisi Cevdet Atay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler Kararnamesi ile Şırnak’a atanırken, Atay’ın yerine ise Düzce Valisi olarak İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan atanmıştı.

Bu hafta içinde Düzce’den ayrılacak olan Vali Atay, veda turlarına başladı.  Özellikle, birçok ilde büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli deprem felaketinin ardından, depremzede vatandaşların barınma ihtiyacının karşılanması için Düzce’de konteyner üretim merkezi kurarak büyük alkış toplayan Atay, Düzce’deki kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı personelleri, Huzurevi Sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklara veda eden Atay,  bu hafta içinde Düzce ile ilişiğini keserek yeni görev yeri olan Şırnak’a gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.