sol
Sağ

Akaryakıt Fiyatlarında Bu Geceden İtibaren Değişiklik Olacak

Ekonomi 02.10.2023 - 18:06, Güncelleme: 02.10.2023 - 18:06 30658+ kez okundu.
 

Akaryakıt Fiyatlarında Bu Geceden İtibaren Değişiklik Olacak

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Otogaz fiyatlarına gece yarısından itibaren 69 kuruşluk zam geliyor.
Rusya ve Ukrayna savaşının ardından küresel çapta yaşanan kriz, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Akaryakıtta ardı arkası kesilmeyen indirim ve zam haberleri gelmeye devam ederken,  02 Ekim’i 03 Ekime bağlayan gece yarısında otogaza 69 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Gelecek zamla birlikte, otogaz fiyatları 18 TL’yi aşacak.   Düzce’de fiyatlar ne kadar olacak? Gelecek zammın ardından Düzce’de oto gazın litre fiyatı 17.37 kuruştan, 18.06 kuruşa yükselecek. Akaryakıt fiyatları, ilçeler ve bayiler arasında değişkenlik gösterebiliyor.
Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Otogaz fiyatlarına gece yarısından itibaren 69 kuruşluk zam geliyor.

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından küresel çapta yaşanan kriz, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Akaryakıtta ardı arkası kesilmeyen indirim ve zam haberleri gelmeye devam ederken,  02 Ekim’i 03 Ekime bağlayan gece yarısında otogaza 69 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Gelecek zamla birlikte, otogaz fiyatları 18 TL’yi aşacak.

 

Düzce’de fiyatlar ne kadar olacak?

Gelecek zammın ardından Düzce’de oto gazın litre fiyatı 17.37 kuruştan, 18.06 kuruşa yükselecek. Akaryakıt fiyatları, ilçeler ve bayiler arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.