sol
Sağ

Çatıdan Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Asayiş 09.10.2023 - 11:38, Güncelleme: 09.10.2023 - 11:38 224094+ kez okundu.
 

Çatıdan Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Düzce’nin Yığılca ilçesinde inşaat halindeki binanın çatısından düşen bir kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Olay, Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Kocaoğlu Köyü’nde de 8 Ekim 2023 günü akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Tahsin K. isimli kişi evinin çatısını tadilat yaparken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Olayı görenler durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine Yığılca İlçe Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Tahsin K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında Düzce 112 Acil Sağlık Ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Düşme esnasında başından darbe aldığı öğrenilen Tahsin K., hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Düzce’nin Yığılca ilçesinde inşaat halindeki binanın çatısından düşen bir kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay, Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Kocaoğlu Köyü’nde de 8 Ekim 2023 günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Tahsin K. isimli kişi evinin çatısını tadilat yaparken dengesini kaybederek aşağıya düştü.

Olayı görenler durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine Yığılca İlçe Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Tahsin K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında Düzce 112 Acil Sağlık Ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Düşme esnasında başından darbe aldığı öğrenilen Tahsin K., hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.