sol
Sağ

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nda Kaza

Asayiş 16.10.2023 - 11:41, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:41 211117+ kez okundu.
 

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nda Kaza

Düzce’de Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, önce bölgede bulunan bir otomobile ardından da okul duvarına çarparak durabildi.
Kaza, 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 04:00 sıralarında Aziziye Mahallesi Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı üzerinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Lisesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.K.M. idaresindeki otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce M.E.Y. idaresindeki otomobile ardından da okul duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü A.K.M. ile araçta yolcu olarak bulunan ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, hasarlı araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Görüntü – Düzce Son Dakika Haber Ajansı
Düzce’de Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, önce bölgede bulunan bir otomobile ardından da okul duvarına çarparak durabildi.

Kaza, 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 04:00 sıralarında Aziziye Mahallesi Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı üzerinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Lisesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre A.K.M. idaresindeki otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce M.E.Y. idaresindeki otomobile ardından da okul duvarına çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü A.K.M. ile araçta yolcu olarak bulunan ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, hasarlı araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Görüntü – Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.