sol
Sağ

Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Asayiş 16.10.2023 - 11:49, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:49 211096+ kez okundu.
 

Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir kişi yakalanırken, şahsın adresinde yapılan aramalarda yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirildi
Düzce Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen E.Y. isimli şahsı teknik ve fiziki takibe alan ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile operasyon için düğmeye bastı. E.Y.’nin belirlenen adresine operasyon düzenleyen ekipler, 1 kilo 609 gram esrar maddesi ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Y., işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. E.Y.’nin işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir kişi yakalanırken, şahsın adresinde yapılan aramalarda yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirildi

Düzce Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen E.Y. isimli şahsı teknik ve fiziki takibe alan ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile operasyon için düğmeye bastı.

E.Y.’nin belirlenen adresine operasyon düzenleyen ekipler, 1 kilo 609 gram esrar maddesi ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Y., işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

E.Y.’nin işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.