BOLU DAĞI'NDA SİS ETKİLİ OLUYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2026 - 15:20, Güncelleme: 29.03.2026 - 15:22 339 kez okundu.
 

BOLU DAĞI'NDA SİS ETKİLİ OLUYOR

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yağış ve yoğun sis etkili oluyor.
D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı mevkisinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis ve yağış, ulaşımı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücülere zor anlar yaşatırken, bazı noktalarda adeta göz gözü görmedi. Sürücüler, düşük hızla ilerlemek zorunda kalırken, trafik ekipleri de güzergah üzerinde denetimlerini artırdı. Polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, hız yapmamaları ve takip mesafesini korumaları yönünde uyarıyor.
Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yağış ve yoğun sis etkili oluyor.

D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı mevkisinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis ve yağış, ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sis nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücülere zor anlar yaşatırken, bazı noktalarda adeta göz gözü görmedi. Sürücüler, düşük hızla ilerlemek zorunda kalırken, trafik ekipleri de güzergah üzerinde denetimlerini artırdı.

Polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, hız yapmamaları ve takip mesafesini korumaları yönünde uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.