sol
Sağ

Buse Naz Çakıroğlu Düzce'yi Gururlandırdı

Spor 03.07.2023 - 15:46, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 5098+ kez okundu.
 

Buse Naz Çakıroğlu Düzce'yi Gururlandırdı

Düzce Üniversitesi ve Düzceli sporcular başarıya doymuyor. Düzce Üniversitesi mezunlarından milli boksör Buse Naz Çakıroğlu şampiyonluğu ile Düzce Üniversitesi’ne gurur yaşattı.
Düzce Üniversitesi sporcusu Buse Naz Çakıroğlu, Düzce’nin göğsünü kabarttı. Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu milli boksör Çakıroğlu, adını altın harfler ile Polonya 2023 Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’na yazdırdı.   Polonya’da düzenlenen 2023 Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 50 kiloda ter döken Çakıroğlu, rakibi Wassila Lkhadiri’yi 5 - 0 mağlup etti. Başarılı boksör Buse Naz Çakıroğlu, spor kariyerinde basamakları emin adımlar ile çıkmaya devam ediyor.   Ülkemizi ve Düzce’yi temsil eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Türkiye’yi, Düzce’yi ve mezunu olduğu Düzce Üniversitesi’ni gururlandırdı. Başarısının ardından Düzce Üniversitesi başarılı sporcu Buse Naz Çakıroğlu için yaptığı açıklamada şu gurur verici sözleri sarf etti;   “Düzce Üniversitesi olarak, başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam eden, ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıran Buse Naz Çakıroğlu'nu gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”
Düzce Üniversitesi ve Düzceli sporcular başarıya doymuyor. Düzce Üniversitesi mezunlarından milli boksör Buse Naz Çakıroğlu şampiyonluğu ile Düzce Üniversitesi’ne gurur yaşattı.

Düzce Üniversitesi sporcusu Buse Naz Çakıroğlu, Düzce’nin göğsünü kabarttı. Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu milli boksör Çakıroğlu, adını altın harfler ile Polonya 2023 Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’na yazdırdı.

 

Polonya’da düzenlenen 2023 Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 50 kiloda ter döken Çakıroğlu, rakibi Wassila Lkhadiri’yi 5 - 0 mağlup etti. Başarılı boksör Buse Naz Çakıroğlu, spor kariyerinde basamakları emin adımlar ile çıkmaya devam ediyor.

 

Ülkemizi ve Düzce’yi temsil eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Türkiye’yi, Düzce’yi ve mezunu olduğu Düzce Üniversitesi’ni gururlandırdı. Başarısının ardından Düzce Üniversitesi başarılı sporcu Buse Naz Çakıroğlu için yaptığı açıklamada şu gurur verici sözleri sarf etti;

 

“Düzce Üniversitesi olarak, başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam eden, ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıran Buse Naz Çakıroğlu'nu gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.