sol
Sağ

Cemşit: Her Alanda Çalışmaya Devam Edeceğiz

Siyaset 21.03.2023 - 12:48, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 18562+ kez okundu.
 

Cemşit: Her Alanda Çalışmaya Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, fabrika ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de fabrika çalışanları ile bir araya gelen CHP İl Başkanı Semih Cemşit, bugün de fabrika ziyaretlerine devam etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, fabrika ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de fabrika çalışanları ile bir araya genel CHP İl Başkanı Semih Cemşit, bugün de fabrika ziyaretlerine devam etti. Yemeğin ardından konuşan Cemşit, ‘’Her fırsatta işçiler ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Birçok iş kolunda çalışan emekçilerle bir araya gelmek onların dertlerini dinlemek, seçim için yorumlarını almak, yapacaklarımızı anlatmak en büyük görevimiz. Her alanda çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi. Gümüşova OSB’de, işçilerle, öğle yemeğinin ardından Cemşit ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Valiliği’nin Gümüşova OSB’de, depremzedeler için organize ettiği Konteyner Üretim Merkezini ziyaret ederek, işçilerle görüştü. Görüşmenin ardından Cemşit, ‘’Depremzedeler için fedakarlıkla çalışan işçilerimize teşekkür ediyoruz. Canla başla afetzedelere yardım için çalışıyorlar. Konteyner yapımını organize eden Düzce Valiliği’nin de eline emeğine sağlık. Bölgedeki barınma ihtiyacının karşılanması bu süreçte çok önemli.’’ şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, fabrika ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de fabrika çalışanları ile bir araya gelen CHP İl Başkanı Semih Cemşit, bugün de fabrika ziyaretlerine devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, fabrika ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de fabrika çalışanları ile bir araya genel CHP İl Başkanı Semih Cemşit, bugün de fabrika ziyaretlerine devam etti. Yemeğin ardından konuşan Cemşit, ‘’Her fırsatta işçiler ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Birçok iş kolunda çalışan emekçilerle bir araya gelmek onların dertlerini dinlemek, seçim için yorumlarını almak, yapacaklarımızı anlatmak en büyük görevimiz. Her alanda çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Gümüşova OSB’de, işçilerle, öğle yemeğinin ardından Cemşit ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Valiliği’nin Gümüşova OSB’de, depremzedeler için organize ettiği Konteyner Üretim Merkezini ziyaret ederek, işçilerle görüştü. Görüşmenin ardından Cemşit, ‘’Depremzedeler için fedakarlıkla çalışan işçilerimize teşekkür ediyoruz. Canla başla afetzedelere yardım için çalışıyorlar. Konteyner yapımını organize eden Düzce Valiliği’nin de eline emeğine sağlık. Bölgedeki barınma ihtiyacının karşılanması bu süreçte çok önemli.’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.