sol
Sağ

Düzce'den 200 Genç Teknofest'e Katılmaya Hak Kazandı

Gündem 31.08.2023 - 11:51, Güncelleme: 31.08.2023 - 11:51 6229+ kez okundu.
 

Düzce'den 200 Genç Teknofest'e Katılmaya Hak Kazandı

TEKNOFEST2023’e katılım hakkı sağlayan Düzceli 200 genç, Düzce Belediyesi’nin organizasyonuyla gittikleri etkinlikte, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava ve kara araçları sergisi, sahne gösterileriyle muhteşem bir gün yaşayacak.
Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2023, Ankara’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Düzceli 200 genç de Düzce Belediyesi’nin organizasyonu ile TEKNOFEST2023’te yer aldı. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen etkinlik sonunda yapılan çekilişle TEKNOFEST2023’e katılma hakkı elde eden 200 genç, bu sabah Düzce Belediyesi önünden Ankara’ya hareket etti. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde düzenlenen, 30 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında çeşitli gösteriler ve teknoloji yarışmalarına ev sahipliği yapacak olan Ankara’ya yola çıkan gençler, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle eğlenceli ve kültür dolu bir gün geçirecek.
TEKNOFEST2023’e katılım hakkı sağlayan Düzceli 200 genç, Düzce Belediyesi’nin organizasyonuyla gittikleri etkinlikte, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava ve kara araçları sergisi, sahne gösterileriyle muhteşem bir gün yaşayacak.

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2023, Ankara’da kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Düzceli 200 genç de Düzce Belediyesi’nin organizasyonu ile TEKNOFEST2023’te yer aldı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen etkinlik sonunda yapılan çekilişle TEKNOFEST2023’e katılma hakkı elde eden 200 genç, bu sabah Düzce Belediyesi önünden Ankara’ya hareket etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde düzenlenen, 30 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında çeşitli gösteriler ve teknoloji yarışmalarına ev sahipliği yapacak olan Ankara’ya yola çıkan gençler, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle eğlenceli ve kültür dolu bir gün geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.