sol
Sağ

Kızılay Çadırları Afet Bölgesine Gitmek Üzere Yola Çıktı

Gündem 11.02.2023 - 15:26, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4099+ kez okundu.
 

Kızılay Çadırları Afet Bölgesine Gitmek Üzere Yola Çıktı

Türk Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Lojistik Merkezimizi deprem bölgesine çadır sevkiyatlarına aralıksız olarak devam ediyor.
Tüm Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve merkez üssü Elbistan ilçesi olan 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 10 il ağır hasar almıştı.    Depremlerin ardından tüm Türkiye'den ve birçok ülkeden bölgeye yardımlar gelmeye başlamıştı. Türk Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Lojistik Merkezi de ilk saatlerden itibaren bölgeye yardım göndermeye devam ediyor.    Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Lojistik Merkezi'nden bugün TIR'lar ile afet bölgesine çadır sevkiyatı yapıldı.      Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Lojistik Merkezi'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer verildi: "Türk Kızılay Batı Kdz. Bölge Afet Lojistik Merkezimizden deprem bölgesine çadır sevkiyatlarımız aralıksız olarak devam ediyor. #SensizOlmaz"
Türk Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Lojistik Merkezimizi deprem bölgesine çadır sevkiyatlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve merkez üssü Elbistan ilçesi olan 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 10 il ağır hasar almıştı. 

 

Depremlerin ardından tüm Türkiye'den ve birçok ülkeden bölgeye yardımlar gelmeye başlamıştı. Türk Kızılay Batı Karadeniz Bölge Afet Lojistik Merkezi de ilk saatlerden itibaren bölgeye yardım göndermeye devam ediyor. 

 

Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Lojistik Merkezi'nden bugün TIR'lar ile afet bölgesine çadır sevkiyatı yapıldı. 

 

 

Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Lojistik Merkezi'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer verildi:

"Türk Kızılay Batı Kdz. Bölge Afet Lojistik Merkezimizden deprem bölgesine çadır sevkiyatlarımız aralıksız olarak devam ediyor. #SensizOlmaz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.